Hoofdpagina

Uit hotel-marbella.nl

Ga naar: navigatie, zoeken

Inhoud

Marbella een prachtige stad

Marbella, is werkelijk een schitterende stad, in het zuiden van Spanje aan de Costa del Sol. Marbella, is een van de grootste steden aan de Costa del Sol en heeft iedere vakantieganger enorm veel te bieden. Deze zonovergoten vakantiestad, heeft de prachtigste architecturen en ziet er zeer schoon en verzorgt uit. Marbella, is zeer populair onder de jetset. Mede hierdoor, is de jachthaven van Marbella”Puerto Banus” een prima plek om een terrasje te pakken en alles eens op uw gemak te bekijken. In deze haven liggen de prachtigste schepen en rijden de duurste auto’s. Naast al deze pracht en praal, heeft Marbella ook een zeer gezellige winkelstraat en talloze restaurantjes en barretjes over de hele stad verdeeld. De stranden van Marbella zijn al net zo goed onderhouden, dan de stad zelf en nodigen uit voor een heerlijk dagje strand. Marbella heeft een mooie ligging, met prachtige uitzichten over zee en naar de bergen.

Het prachtige klimaat van Marbella

Marbella, nodigt niet alleen uit voor alle gezelligheid en pracht en praal, die de stad te bieden heeft, maar ook om het fantastische klimaat dat Marbella kent. De zomers zijn hier lang en warm, waarbij de kans op regen erg klein is. Temperaturen van 40 graden zijn in de zomer niet ongebruikelijk. Alle accommodaties zijn hier wel op ingericht, zodat u op ieder moment van de dag verkoeling en verfrissing kan krijgen. De warmste tempersturen zijn er in de maanden Juli en Augustus. Vanaf April tot Oktober, kunt u hier de mooiste zomervakantie vieren, met gegarandeerd mooi weer. Het klimaat in de andere seizoenen, is echter ook aantrekkelijk. Terwijl het vooral in de maanden, Januari, Februari en Maart geregeld kan regenen, zal het nooit echt koud worden. Met de kerstdagen buiten op een terras zitten, behoort tot de mogelijkheden in Marbella. De temperaturen kunnen hier met kerst wel oplopen tot 25 graden.

Hoe reis ik het beste naar Marbella

De mooie vakantiestad Marbella, wordt bij veel reisbureaus aangeboden, veelal als vliegreis. Dit s tevens het aanbevelen waard. Met het vliegtuig is het slechts 2,5 uur vliegen. Kiest u toch voor vervoer met de bus, trein of auto, houd dan rekening met een lange reis van meerdere dagen. Marbella ligt namelijk op een afstand van meer dan 2200 km. Niet alleen de afstand is interessanter per vliegtuig, de prijs is zeker zo aantrekkelijk. U bent bijvoorbeeld met de auto vele malen duurder uit, gezien de benzine prijzen, tol en eventuele overnachtingen.

Waarom een hotel in Marbella

Marbella heeft een zeer ruime keuze aan prachtige hotels en appartementen. Omdat de stad zo’n aanzien heeft opgebouwd, op het gebied van jetset, luxe, en schoonheid, zult u dit ook in de meeste hotels en appartementen terugvinden. Uiteraard is het verstandig om te kijken naar het aantal sterren en de referenties van een hotel. In Marbella zijn weinig hotels met een slechte naam. Voor een vakantie naar Zuid-Spanje, is een hotel in Marbella zeker aan te bevelen en van succes verzekerd. Vanuit bijna alle hotels, bent u hier snel in het centrum, maar ook op het strand.

De mooiste beziens-waardigheden in Marbella

Marbella kent vele bezienswaardigheden. Gaat u een dag niet naar het zwembad of strand, zijn er in Marbella genoeg bezienswaardigheden om een bezoekje aan te wagen. Prachtig is natuurlijk een dagje slenteren door de jachthaven, Puerto Banus. Andere bezienswaardigheden voor een gezellige dag zijn: het oude centrum met haar prachtige stadhuis, de Arabische muur, La Iglesia de la Encamacion en Almeda Park in het centrum.

Persoonlijke instellingen